Посета кај претседателот на Р. С. Македонија

Претставници од нашето училиште беа дел од одбележувањето на празникот на светлината - Ханука, во резиденцијата на претседателот на Р. С. Македонија Стево Пендаровски, во сеќавање и спомен на еврејската зедница во Македонија.
 
Споделуваме светлина и се сеќаваме!

Галерија