Добредојдовте во учебната 2020/2021 година!

Информации за новата учебна година.

Прочитај повеќе

Град Скопје доделува 25 стипендии за средношколци со попречености

Стипендии за средношколци со попреченост.

Прочитај повеќе

Информации за доделување на стипендии на деца со попреченост

Стипендии за 300 ученици со посебни потреби за учебната 2020/2021 година.

Прочитај повеќе