Актуелно

Што е Корона вирус?

Адаптиравме социјална приказна за Корона вирусот со цел да се ублажат стравовите и вознемиреноста кои може да се појават кај децата со попреченост/ аутистичен спектар на нарушување поради превентивните мерки кои се преземаат и го менуваат секојдневното функционирање на детето.

Прочитај повеќе

Известување

Известување за почеток на второто полугодие.

Прочитај повеќе

Добредојдовте во учебната 2020/2021 година!

Информации за новата учебна година.

Прочитај повеќе