Градиме пристапни училишта за ученици со аутизам

Учениците од ООУ Димитар Македонски под раководство на нивната наставничка Маја Буклеска изработуваа презентација по повод Светскиот ден за подигање на свесноста и прифаќање на лицата со аутизам.

Прочитај повеќе

Е-твининг инфо ден во ПОУ „Д-р Златан Сремец“ - Скопје

Е-твининг инфо ден во ПОУ Д-р Златан Сремец - Скопје

Прочитај повеќе