#ЕразмусДенови: Адаптирана пристапност за сите преку уметност

Одбележување на #ЕразмусДенови преку активности за учениците и наставниците на 15 октомври 2021!

Прочитај повеќе

Посета кај претседателот на Р. С. Македонија

Посета во резиденцијата на претседателот по повод Ханука.

Прочитај повеќе