Патронен ден на нашето училиште - 51 година од пос... 01.6.2023 Под мотото "Заедничката соработка може да направи разлика“ оваа 2023 година го одележавме патрониот ден на нашето училиш... Види детали
Eco Friendly Kids - етвининг проект 22.5.2023 Етвининг активности во нашето училиште за зачувување на нашата средина. Види детали
Недела за подигнување на свесноста за аутизмот 25.4.2023 Активности во нашето училиште по повод Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот. Види детали
Светскиот ден на планетата Земја 25.4.2023 Нашето училиште во соработка со Волонтерски Центар Скопје - Volunteers Centre Skopje се приклучија кон одбележување на С... Види детали
Што е булинг? 25.2.2023 Видео презентација која одговара на прашањата што е булинг, во каква форма може да се појави и како да го препознаете на... Види детали
Инклузивни неформални места во нашата држава 09.2.2023 ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“ - Скопје преку програмата за воннаставни активности активно ги вклучува учениците во искуствено... Види детали
Одбележување на детската недела во нашето училиште 13.10.2021 Оваа година детската недела ја одбележавме со повеќе активности кои ни ја разубавија и ни ја исполнија неделата. Види детали
Спортски игри за ученици со посебни потреби во Охр... 04.10.2021 Федерација на училишен спорт на Македонија, во соработка со Агенцијата за млади и спорт и Министерството за образование ... Види детали
Борба против трговија со деца со попреченост 18.9.2021 Доколу имате сознанија, информации или сомневање поврзано со трговија со луѓе, за злоупотреба и трговија на деца преку и... Види детали
Недела за подигнување на свесноста и прифаќање на ... 02.4.2021 Активности по повод неделата за подигнување на свесноста и прифаќање на аутизмот. Види детали
Проектни активности по повод 2-ри Април 02.4.2021 Проектни активности по повод 2-ри април „Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизам“. Види детали
Одбележување на Светскиот ден за лицата со Даунов ... 18.3.2021 Одбележување на Светскиот ден на Дауновиот синдром во нашето училиште преку заеднички активности. Види детали
Види ги сите нови блог статии