Патронен ден на нашето училиште - 51 година од постоење

Под мотото "Заедничката соработка може да направи разлика“ оваа 2023 година го одележавме патрониот ден на нашето училиште ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“ - Скопје.

Прочитај повеќе