Новогодишни желби

Заеднички концерт на учениците од „Илија Николовски - Луј“, „Димитар Влахов“ и „Златан Сремец“ во форма на новогодишна музичка честитка.

Прочитај повеќе

Подготовка на чипс од суво овошје

вештини на живеење

Прочитај повеќе

Вкусни палачинки! - втор дел

подготовка на палачинки

Прочитај повеќе