Ликовна работилница

Дел од атмосферата на работилницата во МКЦ, со учениците од интернационалното училиште QSI. Ви благодариме на прекрасната соработка и одлична дружба. До следно видување.

Прочитај повеќе

Време за јога

Нашите ученици се најсреќни кога е време е за јога со најдобрата наставничка по физичко Марина Пешиќ

Прочитај повеќе