Новогодишни желби

Заеднички концерт на учениците од „Илија Николовски - Луј“, „Димитар Влахов“ и „Златан Сремец“ во форма на новогодишна музичка честитка.

Прочитај повеќе

Дедо Мраз донесе честитка за секој од Вас!!!

Новогодишни честитки!

Прочитај повеќе

Предновогодишна прошетка на поштад

Предновогодишна прошетка на Плоштад со нашите ученици и мал одмор со топло чајче.

Прочитај повеќе