Препорачано

Арт терапијата

Денеска нашите ученици беа дел од проектот" Моето наследство преку техниките на арт терапијата "во МКЦ. Се запознаа со обичаите на традиционална Македонска свадба и уживаа во етно музиката.

Прочитај повеќе

Волонтерска активност на општествено одговорната компанија Johnson Matthey Macedonia

Волонтерска акција на општествено одговорна фирма.

Прочитај повеќе

Нашиот училишен двор

Креирање на сензорна патека во нашиот училишен двор.

Прочитај повеќе