Волонтерска активност на општествено одговорната компанија Johnson Matthey Macedonia

Волонтерска акција на општествено одговорна фирма.

Прочитај повеќе

Нашиот училишен двор

Креирање на сензорна патека во нашиот училишен двор.

Прочитај повеќе