Недела за подигнување на свесноста и прифаќање на аутизмот

Активности по повод неделата за подигнување на свесноста и прифаќање на аутизмот.

Прочитај повеќе

Изработка на украсни зимски капчиња

Од денешната работилница за вештини на живеење.

Прочитај повеќе

Дедо Мраз донесе честитка за секој од Вас!!!

Новогодишни честитки!

Прочитај повеќе