Дедо Мраз донесе честитка за секој од Вас!!!

Новогодишни честитки!

Прочитај повеќе

Предновогодишна прошетка на поштад

Предновогодишна прошетка на Плоштад со нашите ученици и мал одмор со топло чајче.

Прочитај повеќе

Посета на црквата „Света Злата Мегленска“ и џамијата „Хусеин Шах“ - Сарај

проектни/воннаставни активности за меѓуетничка заедница

Прочитај повеќе