Недела за подигнување на свесноста за аутизмот

Активности во нашето училиште по повод Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот.

Прочитај повеќе

Недела за подигнување на свесноста и прифаќање на аутизмот

Активности по повод неделата за подигнување на свесноста и прифаќање на аутизмот.

Прочитај повеќе