Новогодишна работилница со нашите пријатели

Новогодишна работилница во нашето училиште.

Прочитај повеќе

Новогодишни желби

Заеднички концерт на учениците од „Илија Николовски - Луј“, „Димитар Влахов“ и „Златан Сремец“ во форма на новогодишна музичка честитка.

Прочитај повеќе