Проектни активности по повод 2-ри Април

Проектни активности по повод 2-ри април „Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизам“.

Прочитај повеќе

Ликовна колонија на здружението „Супортива“

Ликовни активности

Прочитај повеќе