Светски ден на планината

Го одбележавме и Светскиот ден нa планината 11 декември.

Прочитај повеќе

Традиционален ден на јаболката

Традиционално како и секоја година го одбележуваме "Светскиот ден на јаболкото", 21 октомври.

Прочитај повеќе

Одбележување на детската недела во нашето училиште

Оваа година детската недела ја одбележавме со повеќе активности кои ни ја разубавија и ни ја исполнија неделата.

Прочитај повеќе