Меѓународен ден на мајчиниот јазик

Одбележување на меѓународниот ден на мајчиниот јазик.

Прочитај повеќе

Арт терапијата

Денеска нашите ученици беа дел од проектот" Моето наследство преку техниките на арт терапијата "во МКЦ. Се запознаа со обичаите на традиционална Македонска свадба и уживаа во етно музиката.

Прочитај повеќе

Посета на клуб за боречки вештини

Тимот за спортски активности денес беше во посета на клубот за боречки вештини "The strongest" каде со инструкторот Ивица Алексовски имавме час за почетни техники за боречки вештини.

Прочитај повеќе