Дедо Мраз донесе честитка за секој од Вас!!!

Новогодишни честитки!

Прочитај повеќе

Предновогодишна прошетка на поштад

Предновогодишна прошетка на Плоштад со нашите ученици и мал одмор со топло чајче.

Прочитај повеќе

Новогодишна честитка за нашите поддржувачи и пријатели

Прекрасни подароци за нашите пријатели и поддржувачи.

Прочитај повеќе