Патронен ден на нашето училиште - 51 година од постоење

Под мотото "Заедничката соработка може да направи разлика“ оваа 2023 година го одележавме патрониот ден на нашето училиште ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“ - Скопје.

Прочитај повеќе

Eco Friendly Kids - етвининг проект

Етвининг активности во нашето училиште за зачувување на нашата средина.

Прочитај повеќе

Недела за подигнување на свесноста за аутизмот

Активности во нашето училиште по повод Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот.

Прочитај повеќе