Садиме билки за чајче

Активности во склоп со цвеќарска секција во нашето училиште.

Прочитај повеќе

Меѓународен ден на мајчиниот јазик

Одбележување на меѓународниот ден на мајчиниот јазик.

Прочитај повеќе

Денот на вљубените

Активности по повод Денот на вљубените.

Прочитај повеќе