Волонтерска акција од компанијата Џонсон Мети

Успешно е реализирана акцијата која е дел од волонтерските активности на општествено одговорната компанија @Johnson Matthey Macedonia.

Прочитај повеќе

Прошетка и посета на нашиот плоштад

Прошетка на учениците во центарот на градот.

Прочитај повеќе

Традиционален ден на јаболката

Традиционално како и секоја година го одбележуваме "Светскиот ден на јаболкото", 21 октомври.

Прочитај повеќе