3-ти декември со другарчињата

Работилници со спортски и креативни активности по повод Денот на волонтерите и Денот на лицата со посебни потреби.

Прочитај повеќе

Светски ден на волонтерството

Светскиот ден на волонтерството под мотото “Надеж”.

Прочитај повеќе

Одбележување на 3-ти декември 2023 година

Секој ден нека биде 3-ти декември!

Прочитај повеќе