За нас секој ден е 3-ти Декември!!

видео коложа од нашите ученици по повод 3-ти декември

Прочитај повеќе

Нашиот минибус!

нашиот минибус за организиран превоз

Прочитај повеќе

Подготовка на чипс од суво овошје

вештини на живеење

Прочитај повеќе