Републичка ликовна секција - второ место за нашиот Даре!

второ место за нашиот даре

Прочитај повеќе

Посета на министерката за образование по повод 3-ти Декември

посета на министерката мила царовска на посебното основно училиште д-р златан сремец - скопје

Прочитај повеќе

3-ти Декември - Меѓународен ден на лицата со попреченост

Нашите пријатели по повод меѓународниот ден за лицата со попреченост

Прочитај повеќе