Предновогодишна прошетка на поштад

Предновогодишна прошетка на Плоштад со нашите ученици и мал одмор со топло чајче.

Прочитај повеќе

Новогодишна честитка за нашите поддржувачи и пријатели

Прекрасни подароци за нашите пријатели и поддржувачи.

Прочитај повеќе

Посета на црквата „Света Злата Мегленска“ и џамијата „Хусеин Шах“ - Сарај

проектни/воннаставни активности за меѓуетничка заедница

Прочитај повеќе