Вкусни палачинки! - втор дел

подготовка на палачинки

Прочитај повеќе

Светскиот ден на детето

одбележување на светскиот ден на детето

Прочитај повеќе

13-ти ноември - прошетка во убавото Скопје

воннаставна активност

Прочитај повеќе