Меѓународен ден на мајчиниот јазик

Одбележување на меѓународниот ден на мајчиниот јазик.

Прочитај повеќе

Денот на вљубените

Активности по повод Денот на вљубените.

Прочитај повеќе

Кроиме и шиеме по техничко образование

Техничко образование- Кроење платно по зададена шема, прошивување и шиење копчиња

Прочитај повеќе