„Подај ми рака да чекориме заедно“

Унапредување на мултикултурализмот/интеркултурализмот и меѓуетничка интеграција

Прочитај повеќе

Он-лајн претстава „Солта поскапа од злато“

Онлајн театарска претстава во нашето училиште.

Прочитај повеќе

Посета на Зоолошката градина на град Скопје

Посета на зоолошка градина

Прочитај повеќе