Ликовна колонија на здружението „Супортива“

Ликовни активности

Прочитај повеќе

Одбележување на Светскиот ден на љубезноста

Ја започнуваме неделата со одбележување на Светскиот ден на љубезноста. По тој повод се заблагодаривме на Тинекс за нивната несебична и континуирана поддршка. ЦВЕЌЕ ЗА ВАС, ЉУБЕЗНОСТ ОД НАС!

Прочитај повеќе

Вкусни палачинки!

Активности од секцијата вештини на живеење

Прочитај повеќе