Препорачано

"Право на другарство и право на здрав живот за сите"

Посета на нашите ученици во ООУ „Гоце Делчев“ - Аеродром.

Прочитај повеќе

Новогодишна работилница со нашите пријатели

Новогодишна работилница во нашето училиште.

Прочитај повеќе

Светски ден на планината

Го одбележавме и Светскиот ден нa планината 11 декември.

Прочитај повеќе