Есенски излет во Дрма

На ден 28.09.2023 година (четврток) традиционално беше одржан есенски излет во месноста Дрма (Тераса Лагуна).

Прочитај повеќе

Обуки за креирање на Модифицирана програма

Одделението за едукација и координација реализираше серија обуки за креирање на Модифицирана програма.

Прочитај повеќе

Светскиот ден на чистењето

Одблежувањето на "World Cleanup Day" во нашето училиште.

Прочитај повеќе