Активности по повод „Денот на жената“

Воннаставни активности по повод „Денот на жената“.

Прочитај повеќе

Садиме билки за чајче

Активности во склоп со цвеќарска секција во нашето училиште.

Прочитај повеќе

Меѓународен ден на мајчиниот јазик

Одбележување на меѓународниот ден на мајчиниот јазик.

Прочитај повеќе