Изработка на украсни зимски капчиња

Од денешната работилница за вештини на живеење.

Прочитај повеќе

Новогодишни желби

Заеднички концерт на учениците од „Илија Николовски - Луј“, „Димитар Влахов“ и „Златан Сремец“ во форма на новогодишна музичка честитка.

Прочитај повеќе

Дедо Мраз донесе честитка за секој од Вас!!!

Новогодишни честитки!

Прочитај повеќе