еТвининг проект „Заедно сме посилни“

Дел од активностите од еТвининг проектот „Заедно сме посилни“.

Прочитај повеќе

Активности по повод „Денот на жената“

Воннаставни активности по повод „Денот на жената“.

Прочитај повеќе

Садиме билки за чајче

Активности во склоп со цвеќарска секција во нашето училиште.

Прочитај повеќе