Новогодишна честитка за нашите поддржувачи и пријатели

Прекрасни подароци за нашите пријатели и поддржувачи.

Прочитај повеќе

Посета на црквата „Света Злата Мегленска“ и џамијата „Хусеин Шах“ - Сарај

проектни/воннаставни активности за меѓуетничка заедница

Прочитај повеќе

Посета на министерката за образование по повод 3-ти Декември

посета на министерката мила царовска на посебното основно училиште д-р златан сремец - скопје

Прочитај повеќе