„Подај ми рака да чекориме заедно“

Унапредување на мултикултурализмот/интеркултурализмот и меѓуетничка интеграција

Прочитај повеќе

Он-лајн претстава „Солта поскапа од злато“

Онлајн театарска претстава во нашето училиште.

Прочитај повеќе

Цвеќарска секција во нашето училиште

Цвеќарска секција во ПОУ Д-р Златан Сремец - Скопје

Прочитај повеќе