Есенски регионални игри за ученици со посебни способности

Есенските регионални игри за ученици со посебни способности.

Прочитај повеќе

Детска недела во нашето училиште

Детската недела во нашето училиште ја одбележавме со низа активности кои сами по себе беа значајни.

Прочитај повеќе

Светски ден за подигнување на свесноста за лицата со церебрална парализа

Посета на Дневниот центар за деца со церебрална парализа.

Прочитај повеќе