Одбележување на Светскиот ден за лицата со Даунов синдром

Одбележување на Светскиот ден на Дауновиот синдром во нашето училиште преку заеднички активности.

Прочитај повеќе

еТвининг проект „Заедно сме посилни“

Дел од активностите од еТвининг проектот „Заедно сме посилни“.

Прочитај повеќе

Активности по повод „Денот на жената“

Воннаставни активности по повод „Денот на жената“.

Прочитај повеќе