Борба против трговија со деца со попреченост

Доколу имате сознанија, информации или сомневање поврзано со трговија со луѓе, за злоупотреба и трговија на деца преку интернет, или имате потреба од помош пријавете!

Прочитај повеќе

Недела за подигнување на свесноста и прифаќање на аутизмот

Активности по повод неделата за подигнување на свесноста и прифаќање на аутизмот.

Прочитај повеќе

Проектни активности по повод 2-ри Април

Проектни активности по повод 2-ри април „Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизам“.

Прочитај повеќе