Новогодишна работилница со нашите пријатели

Новогодишна работилница во нашето училиште.

Прочитај повеќе

Светски ден на планината

Го одбележавме и Светскиот ден нa планината 11 декември.

Прочитај повеќе

3-ти декември со другарчињата

Работилници со спортски и креативни активности по повод Денот на волонтерите и Денот на лицата со посебни потреби.

Прочитај повеќе