Републичка ликовна секција - второ место за нашиот Даре!

второ место за нашиот даре

Прочитај повеќе

3-ти Декември - Меѓународен ден на лицата со попреченост

Нашите пријатели по повод меѓународниот ден за лицата со попреченост

Прочитај повеќе

За нас секој ден е 3-ти Декември!!

видео коложа од нашите ученици по повод 3-ти декември

Прочитај повеќе