Изработка на украсни зимски капчиња

Од денешната работилница за вештини на живеење.

Прочитај повеќе

Дедо Мраз донесе честитка за секој од Вас!!!

Новогодишни честитки!

Прочитај повеќе

Предновогодишна прошетка на поштад

Предновогодишна прошетка на Плоштад со нашите ученици и мал одмор со топло чајче.

Прочитај повеќе