Кроиме и шиеме по техничко образование

Техничко образование- Кроење платно по зададена шема, прошивување и шиење копчиња

Прочитај повеќе

Изработка на украсни зимски капчиња

Од денешната работилница за вештини на живеење.

Прочитај повеќе