Градиме пристапни училишта за ученици со аутизам

Колешката Маја Буклеска од ООУ „Димитар Македонски“ по повод Светскиот ден за подигнување на свесноста и прифаќање на лицата со аутизам со своите ученици на апликацијата Џамборд изработуваа презентација со пароли за попристапни училишта за учениците со аутизам. 
Во прилог погледнете го финалниот продукт од презентацијата.

#AutismFriendlySchools
#OURCZlatanSremec
#OOUDimitarMakedonski

Галерија