Покана за вебинар „Превенција и справување со предизвикувачко однесување“

Драги родители, 

Ве покануваме да присуствувате на вебинарот „Превенција и справување со предизвикувачко однесување“ кој ќе се одржи на 10.02.2021 год. во 17:00 часот на ZOOM платформата. 

Вебинарот е дел од интернационалниот Еразмус+ проект „Справување со предизвикувачко однесување“ со рег. бр. 2019-1-ЕЕ01-КА229-051598 и ќе се одвива на англиски јазик

Во прилог е агендата за настанот која може да ја разгледате и линк на кој може да се приклучите и да присуствувате на настанот. 

 
Topic: Webinar "PREVENTING AND COPING WITH CHALLENGING BEHAVIOR“
Time: Feb 10, 2021 05:00 PM Warsaw
 
Join Zoom Meeting
 
Meeting ID: 233 405 3817
Passcode: 12051982