Е-твининг инфо ден во ПОУ „Д-р Златан Сремец“ - Скопје

Денес во нашето училиште имавме прекрасен едукативен Е-твининг инфо ден, за кој може гордо да кажеме дека беше реализиран од е-твининг амбасадорот Мери Нолчева.

На настанот се претставуваше е-твининг платформата и бенефитите од нејзиното користење во наставата.
Во прилог погледнете ги сликите од настанот.