Актуелно

Завршна конференција „Неформални партиципативни простори за училишно инклузивно учење“

ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“-Скопје, има чест да Ве покани да присуствувате на завршната конференција на која ќе се презентираат резултатите добиени при имплементација на Еразмус + проектот „Неформални партиципативни простори за училишно инклузивно учење“.

Прочитај повеќе

Меѓународна посета на студенти од БИХ

Студентска посета во нашето училиште.

Прочитај повеќе

„Образовна асистенција -предизвици во организација на квалитетна поддршка и препораки за во иднина“

Претставници од ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“ - Скопје беа дел од Симпозиумот на тема "Ефекти од реформите во инклузивното образование во Р.С.Македонија" кој се одржа во периодот 11-13 ноември 2023 во Охрид.

Прочитај повеќе