Известување за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2022/2023 година

Упис на првачиња во учебната 2022/2023 година во Основно Училиште со Ресурсен Центар „Д-р Златан Сремец“ - Скопје.

Прочитај повеќе

Известување за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2021/2022 година

Информации за упис на првачиња во учебната 2021/2022 година.

Прочитај повеќе

Известување за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2020/2021 година

Упис на ученици во прво одделение во учебната 2020/2021 година.

Прочитај повеќе